lørdag 4. oktober 2014

Venner

Denne gangen har jeg lekt meg litt med utfordring 7 hos Project Life Norge Utfordring 7 er som følger:
Oppgaven er: velg ett av temaene, du bruker fargene på bildet, du kan tilføre farger, men ikke som hovedfarge... Og du velger minst tre av elementene vi har listet opp. Veldig fint om du skriver hvilke elementer du har brukt, og hvilket tema du brukte :D ( Hvis der er noen av elementene dere ikke vet hva er, så bare spør her i bloggen eller på facebook) Jeg har valgt ordet venner, og av elementer så har jeg valgt washi, trepynt, chevron, prikker og hyssing :) Slik ble mitt bidrag denne gangen :)

7 kommentarer:

 1. Fantastiskt flott sida! Gillar alla de snygga dekorationerna och de små detaljerna överallt... OCH det läckra tre-delade fotot längst upp. Väl sammansatt sida i mycket harmoniska, vackra färger!

  SvarSlett
 2. Dette var en kjempe flott side med masse diggbare, kreative detaljer. Kult med det store bildet som går over 3 kort. Tusen takk for at du deltar på utfordringen hos PLN.

  SvarSlett
 3. Oii her var det mange herlige detaljer, likte siden din kjempe godt. Takk for at du ble med på utfordringen vår hos PLN Klemm jorunn

  SvarSlett
 4. lekker side med masse herlige detaljer! Takk for bidraget til PLiN :) Lene

  SvarSlett
 5. Snygg sida! Tack för att du är med i vår utmaning hos Project Life Norge!

  SvarSlett
 6. Herlig side du har laga, med mange flotte detaljer :) Takk for ditt bidrag til PLIN-utfordringa :)

  SvarSlett
 7. Digg side monika <3 knallfine detaljer og fine farger sammen. tusen takk for bidrag til PLIN.

  SvarSlett