onsdag 10. september 2014

Mariell i farta

I og med at det er så utrolig lenge siden jeg scrappa noe særlig, så husker jeg rett og slett ikke helt hva jeg har av scrappeutstyr. Har massevis, så det tar litt tid å lete igjennom alt. Så utfordring #6 til Project Life Norge ble faktisk en liten utfordring for meg, rett og slett fordi at jeg ikke fant noe særlig av den pynten jeg hadde lyst til å ha med :)Paljetter, perler, bling og sommerfugler passet liksom ikke på min side .... egentlig ikke hjerter heller, men jeg skvisa inn ett likevel :) Utfordringen er som følger:
Oppgaven er: velg ett av temaene, du bruker fargene på bildet, du kan tilføre farger, men ikke som hovedfarge... Og du velger minst tre av elementene vi har listet opp. Veldig fint om du skriver hvilke elementer du har brukt, og hvilket tema du brukte :D Slik ble min:
Som dere ser så har jeg valgt gul som hovedfarge, har gått utifra ordet glede, og jeg har pynta med klistremerker, dotter og som tidligere nevnt et hjerte :)

5 kommentarer:

 1. Og en herlig side ble det. Kjekt at vi fikk deg til å lete frem scrappesakene, og takk for at du ble med på vår utfordring hos PLN, klemm jorunn

  SvarSlett
 2. Herlig PL side om fotball du har laga :)
  Kjekt for at du blei med i utfordringa i PLIN-bloggen vår

  SvarSlett
 3. virkelig lekker side med herlige farger! Takk for bidraget til PLiN! :) Lene

  SvarSlett
 4. Jättefin sida! Roligt att du är med på vår utmaning!

  SvarSlett
 5. HERLIG Monika <3 godt å se scrap fra deg igjen :D Knallherlig side du har laget, digger den.
  tusen takk for bidraget til utfordringen hos PLIN :D
  Linda

  SvarSlett